O nama - About as

U modernom poslovnom okruženju, kada se informacija mijenja brzinom samog napretka informatike i marketinga, onovna stavka svake uspješne poslovne kuće je da imidž koji stiče svojim poslovanjem, podspiješi i konkretnim poslovno vizuelnim atributima. U toj trci, PETEX Vam nudi finansijski najprilagodljiviji, za oko i dodir najbolji izbor.

NUDIMO VAM:

  • ŠIROK ASORTIMAN PROIZVODA

U čemu je razlika? U kvalitetu, u broju varijatni istog proizvoda, u originalnosti i specifičnosti ponude, u neograničenosti količine narudžbine, u autentičnosti utiska koji ostavljate našim artiklom. U poštovanju dogovorenih rokova i poslovne etike!

  • ŠTAMPA VAŠEG LOGOA NA NAŠIM ARTIKLIMA

Kvalitetno i profesionalno, na najkvalitetnijim materijalima koje će te naći u ponudi PETEX-a, možete dobiti otisak loga vaše firme, u varijatni štampe adekvatnoj materijalu koji je podoga ili ukoliko vrsta meterijala dozvoljava isiti taj logo u blindruku - kvalitetnom i preciznom ispupčenju.

  • DOSTAVA SVIH PORUČENIH PROIZVODA

Imajući u vidu dragocjenost vašeg radnog vremena i efikasnost brzine vašeg poslovanja, dostavljamo na vama željenu adresu sve proizvode koje naručite u PETEX-u. Daljina nije prepreka, most je dogovor.